Wildcamera van Faunawatch gestolen

Een wildcamera die Faunawatch bij de ecoducten (wildbruggen) tussen het Kalverbos en het Bunderbos had opgehangen, is tussen 10 en 12 mei gestolen. De camera was op die plek opgehangen om de populatie van de dassen te kunnen vaststellen, waardoor er een betere bescherming voor de dassen geboden kan worden.

Aangifte gedaan
De camera was bevestigd met een ketting rondom een dikke boom. Volgens Faunawatch is de camera “uitsluitend te verbreken met behulp van een ijzerzaag of een nijptang.” De wildcamera’s zijn met toestemming op plekken opgehangen waar geen wandelaars komen. Faunawatch heeft aangifte gedaan bij de politie.


Lees vorig bericht

Nieuwe vazen geplaatst op pilasters kasteel Geulle

Lees volgend bericht

Scooterrijder gewond bij botsing Tussen de Bruggen