Corendon start met vakantievluchten vanaf MAA

Corendon start dinsdag 8 juni met een wekelijkse vlucht vanaf Maastricht Aachen Airport (MAA) naar Rhodos. „De boekingen naar Griekenland gaan zo hard dat we vanaf juni al starten met een wekelijkse vlucht vanaf Maastricht naar Rhodos op de dinsdagen om aan de grote lastminutevraag te voldoen”, laat Corendon-oprichter Atilay Uslu weten.

Later meer vakantievluchten
De verwachting is dat Corendon later in het seizoen vanaf Maastricht Aachen Airport gaat vliegen naar zeven andere bestemmingen. Deze bestemmingen zijn: de Turkse plaatsen Antalya en Bodrum, Bulgarije, Egypte en de Griekse eilanden Kos, Kreta en Zakynthos. “We zijn blij om te zien dat de boekingen weer binnenstromen sinds het reisadvies is aangepast, met name naar Griekenland, Curaçao en Bonaire”, aldus Uslu.

Ryanair
Als de situatie het toelaat gaat Ryanair vanaf 5 juli vliegen naar Zadar. Zij vliegen tot oktober twee keer per week naar deze bestemming. Eerder heeft Ryanair bekend gemaakt dat de vliegmaatschappij vanaf Maastricht Aachen Airport ook gaat vliegen naar Alicante, Barcelona, Bari en Malta.

Lees vorig bericht

VV Bunde organiseert Oranjefestival

Lees volgend bericht

Bibliotheek Meerssen is weer open