de Staat van de Raad #8: Gronddeal, Proosdijschuur en uitslagen

Beluister een nieuwe aflevering van de podcast ‘de Staat van de Raad.’ Deze aflevering een analyse van de uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen van 2018, welke lessen kunnen we hieruit trekken? Verder oud-wethouder Dupont zijdelings betrokken bij de omstreden gronddeal in Venray, hoe groot was zijn rol? En nieuws over de Proosdijschuur. In deze podcast praten Jacques Giesen en Sjoerd Verbiesen over de gemeentelijke politiek. Ze bespreken het laatste nieuws, bekeken vanuit een jong en oud perspectief. 

Spotify
Apple Podcast

De Staat van de Raad #9: Formatie 2018, 17 kritische volgers en compensatie De Staat van de Raad

Beluister een nieuwe aflevering van de podcast ‘de Staat van de Raad’ met daarin meer over de formatie van 2018, de revitalisering van de gemeente en de schadeclaim gericht aan het LVO. In deze podcast praten Jacques Giesen en Sjoerd Verbiesen over de gemeentelijke politiek. Ze bespreken het laatste nieuws, bekeken vanuit een jong en oud perspectief.
  1. De Staat van de Raad #9: Formatie 2018, 17 kritische volgers en compensatie
  2. de Staat van de Raad #8: Gronddeal, Proosdijschuur en uitslagen
  3. de Staat van de Raad #7: vragen over IKL en terug naar 2018
  4. De Staat van de Raad #6: Lessen uit de Boskant & voorbereidingen op de verkiezingen
  5. de Staat van de Raad #5: de toekomst van het burgemeesterschap?
Vinkmag ad

Lees vorig bericht

Bibliotheek Meerssen is weer open

Lees volgend bericht

Gemeente: op korte termijn duidelijkheid over vergaderen in Proosdij