Na een jaar wachten eindelijk de Eerste Heilige Communie

Na meer dan een jaar wachten door de coronapandemie is het zondag 30 mei zover. De communicantjes van 2020 ontvangen in de Basiliek in Meerssen hun Eerste Heilige Communie. Afgelopen week is er met Juf Jessy en Pastoor van Meijgaarden nog hard geoefend.

Communieviering live te volgen
De communicantjes die de eerste heilige communie zondag ontvangen zijn: Iszabella Morán Horváth,  Femke Janssen, Sven Cortenraad, Romain Tilli, Jente Sandhövel,  Noyánna Hardy, Nick van Eijsden,  Jorden Roth, Joya Olierook, Amedee Knoop, Floris van Velzen,  Demy Augustin, Mitchell van Dijk, Luka Renckens, Julie Feron en Saar Dassen. De communieviering is om 11:30 uur live te volgen via Meer Vandaag op TV en andere sociale media.

Lees vorig bericht

Vier jaar lang vastlopende onderhandelingen, verwijten en schokkende conclusies: terugblik op dossier de Proosdijschuur

Lees volgend bericht

Uitgelicht week 20-2021: Vertrekkend pastoor & bloedwonder