Eerste repetitie Harmonie St. Caecilia Geulle

Afgelopen zondagochtend heeft het harmonieorkest van Harmonie St. Caecilia Geulle weer voor de eerste keer gerepeteerd na de noodgedwongen coronabreak. Het was goed om te zien dat er meteen een grote opkomst was en dat de leden weer enthousiast waren om te beginnen. Voor velen was het wel weer even opwarmen.

‘Caeciliageluid’
Gedurende de energieke repetitie onder leiding van Victor Vaessen ontstond toch al weer snel het ‘Caeciliageluid’. Het bestuur bedankt de leden en laat weten te gaan voor een mooi muzikaal postcorona jaar en hopen binnen afzienbare weer publiek te kunnen ontvangen bij een concert.

Lees vorig bericht

Julie Bocken van Koraal over mensenhandel: “Op het moment dat een pooier een foto of filmpje in handen heeft, heeft ‘ie je volledig in z’n macht. “

Lees volgend bericht

VMBO Valkenburg definitief naar Meerssen