Extra voorstelling en livestream Belle en het Beest

Na lang repeteren en 2 lockdowns mag Jeugdtheater Uitbundig eindelijk de voorstelling op de planken brengen. Verschillende voorstellingen zijn al uitverkocht. Maar er is een extra voorstelling gepland en worden twee voorstellingen via een livestream getoond.

Het verhaal
Kan het Beest de betovering verbreken, zullen Belle en Gaston ooit samen zijn, kan Lumière zijn Plumeau ooit weer in zijn armen sluiten? Alleen de Roos kan deze vragen beantwoorden. Wanneer het laatste blaadje gevallen is en het Beest geen liefde heeft gegeven en geen liefde heeft gekregen, zullen de gevolgen voor het koninklijk personeel rampzalig zijn. Lukt het Belle om bij het Beest de gevoelige snaar te raken? Staat het Beest het toe of kruipt hij weer terug achter zijn monsterlijk uiterlijk?

Extra voorstelling
De voorstellingen vinden plaats in De Stip te Meerssen, Pastoor Dom. Hexstraat 10. Vanwege de coronamaatregelen mag per voorstelling beperkt publiek toegelaten worden. De voorstellingen van 19 en 20 juni zijn uitverkocht, maar er is een extra voorstelling op zaterdag 12 juni om 13:30 uur gepland. Voor informatie over de kosten en reserveren kaarten kunnen belangstellenden via mail contact opnemen met Peggy Soudant  Peggy.soudant@gmail.com.

Livestream
Mensen die geen kaart hebben kunnen bemachtigen kunnen thuis via een livestream de voorstelling zien. Er zijn livestream kaarten te verkrijgen, via Peggy Soudant Peggy.soudant@gmail.com. en zijn te reserveren voor zaterdag 19 juni 13:30 uur en 19:00 uur en zondag 20 juni 13:30 uur.

Lees vorig bericht

Divers

Lees volgend bericht

Versoepeling coronamaatregelen in katholieke kerken