Tentoonstelling Lourdes in beeld: verleden en heden

In het heiligdom van St. Gerlag in Houthem is vanaf 5 juni de tentoonstelling Lourdes in beeld te bezoeken. Iedereen is welkom bij deze fototentoonstelling. Bij een bezoek aan de tentoonstelling blijven de basismaatregelen van het RIVM van toepassing zoals mondkapje, handen desinfecteren bij binnenkomst Heiligdom, en 1,5 m. afstand.

Uiteenlopende inzichten
De tentoongestelde foto’s maken de bezoekers bewust van uiteenlopende inzichten en belevenissen over Lourdes. De verschillen tussen de oude en recente beelden leveren een bijdrage aan de beeldvorming van toen en nu. De getoonde beelden zijn getuige van de ervaringen van mensen die in Lourdes gemeenschappelijkheid en zielrust zoeken. Het beeld dat mensen van Lourdes hebben is heel divers.

Entree vrij
De tentoonstelling is te bezoeken in heiligdom St. Gerlach, Onderstestraat 1, te Houthem. Een bezoek is mogelijk t/m 4 juli op maandag t/m zaterdag van 10.00- 16.30 u, (zondag vanaf 10.30 uur).De entree is vrij. Een bijdrage voor de instandhouding van het heiligdom wordt zeer gewaardeerd.

Lezing op 12 juni
Naar aanleiding van de tentoonstelling Lourdes in beeld: verleden en heden, houdt Matheu Bemelmans, hoofdredacteur van ” Lourdes, Magazine van de pelgrim” een interessante lezing in heiligdom St. Gerlach, Onderststraat1, te Houthem-St. Gerlach. De lezing is op 12 juni om 15:00 uur.

Aanmelden voor de lezing
Geïnteresseerden die de lezing willen bijwonen worden gevraagd zich aan te melden bij mevr. C. Habets, per mail coordinator@st-gerlach.nl of telefonisch 0615304492. Voor en na de lezing kunt u de tentoonstelling bezoeken. De entree is vrij. Een bijdrage voor de instandhouding van het heiligdom wordt zeer gewaardeerd.

Lees vorig bericht

Opening Sacramentsoctaaf Basiliek

Lees volgend bericht

De Staat van de Raad #9: Formatie 2018, 17 kritische volgers en compensatie