De Staat van de Raad #9: Formatie 2018, 17 kritische volgers en compensatie

Beluister een nieuwe aflevering van de podcast ‘de Staat van de Raad’ met daarin meer over de formatie van 2018, de revitalisering van de gemeente en de schadeclaim gericht aan het LVO. In deze podcast praten Jacques Giesen en Sjoerd Verbiesen over de gemeentelijke politiek. Ze bespreken het laatste nieuws, bekeken vanuit een jong en oud perspectief. 

Spotify
Apple Podcast

De Staat van de Raad #9: Formatie 2018, 17 kritische volgers en compensatie De Staat van de Raad

Beluister een nieuwe aflevering van de podcast ‘de Staat van de Raad’ met daarin meer over de formatie van 2018, de revitalisering van de gemeente en de schadeclaim gericht aan het LVO. In deze podcast praten Jacques Giesen en Sjoerd Verbiesen over de gemeentelijke politiek. Ze bespreken het laatste nieuws, bekeken vanuit een jong en oud perspectief.
  1. De Staat van de Raad #9: Formatie 2018, 17 kritische volgers en compensatie
  2. de Staat van de Raad #8: Gronddeal, Proosdijschuur en uitslagen
  3. de Staat van de Raad #7: vragen over IKL en terug naar 2018
Vinkmag ad

Lees vorig bericht

Tentoonstelling Lourdes in beeld: verleden en heden

Lees volgend bericht

76 jaar RVU “van op de Bosch naar de Molenweg”