Rondgang en zegening in plaats van Sacramentsprocessie in Meerssen

Pastoor van Meijgaarden heeft op de zondag van het Octaaf na de Eucharistievieringen een kleine rondgang met de monstrans gedaan binnen en buiten de Basiliek. Hij deed dit in plaats van de sacramentsprocessie die door de corona niet kon doorgaan.. Na de mis van 11:30 bracht schutterij Sint Remigius een eresaluut aan de monstrans en de pastoor. Ook diaken Frans Maenen was bij de rondgang aanwezig. Na de dienst werden beiden bedankt voor hun parochiewerk in Meerssen door de schutterij en kregen een fles wijn aangeboden.

Rondgang en zegening in plaats van Sacramentsprocessie in Meerssen

Lees vorig bericht

Meer Actueel week 22-2021: Eerste zwemdag, Walking Football & RVU 76 jaar

Lees volgend bericht

Open tuin dagen The Butterfly House Bunde