Team Stella Maris College wint de BIZZ competition

Een team van drie VWO5 leerlingen van het Stella Maris College nam deel aan de SBE BIZZSchool High School Competition van Maastricht University. Vrijdagmiddag wisten zij de finale van deze wedstrijd te winnen. Het winnende team werd gevormd door Cato Adriaanse, Morgan Jools van Steen en Elvire Meijer.

Oplossingen en analyse bussines case
De SBE BizzSchool High School Competition is een wedstrijd waarbij Limburgse middelbare scholen met elkaar de strijd aan gaan om oplossingen te bedenken voor een business case study. De presentatie werd in het Engels gedaan voor een jury waarna deze jury naar aanleiding van de presentatie vragen stelde die de teams moesten beantwoorden.

Grote complimenten van de jury
Van de jury kregen de Stella Maris leerlingen grote complimenten, ten aanzien van creativiteit en onderbouwde inhoudelijkheid. Volgens de jury “deed hun pitch niet onder voor het gebruikelijk niveau onder de eerstejaars studenten.” Het Stella Maris team heeft een business case geanalyseerd en een advies geformuleerd.

Foto: Facebook Stella Maris

Lees vorig bericht

Zwembad Meerssen als eerste geopend

Lees volgend bericht

Communiemis mei 2021