De Ketel weer open

Op maandag 14 juni opent de Ketel in Meerssen-West weer de deuren. Na een lange sluiting door corona kan het weer en gaan de deuren open op maandag, woensdag en vrijdag. De openingstijden zijn vanaf 11:00 uur tot 13:00 uur en 14:00 uur tot 16:00 uur. De dinsdag en donderdag worden vrijgehouden voor activiteiten.

Maatregelen en terras
Tijdens de openingstijden worden de coronamaatregelen in acht gehouden. Door deze maatregelen kan de ketel weer 15 bezoekers per keer ontvangen die bij binnenkomst hun handen desinfecteren en een mondkapje dragen. Ook is de 1,5 meter afstand nog van kracht. Bij goed weer wordt buiten het terras opgebouwd.

Lees vorig bericht

Unieke gebeurtenis in de blaasmuziek wereld

Lees volgend bericht

Michelle Courtens en Remco van de Weerdt herontdekken het werk van Benny Neyman