Beweegactiviteiten Open Club Rothem gestart

Onder een strak blauwe hemel zijn afgelopen week de beweegactiviteiten van Open Club Rothem van start gegaan. Op dinsdagochtend 8 juni hebben 23 deelnemers hun eerste ‘mindfull bewegingen’ uitgevoerd onder begeleiding van Jos Jeurissen, een ervaren instructeur op het gebied van oosterse beweegactiviteiten.

Versterken spierkracht
Op woensdagavond 9 juni maakten 15 deelnemers kennis met Baudouin Clairbois, de combifunctionaris van de gemeente Meerssen en trainer op het vlak van diverse beweegactiviteiten. Onder zijn leiding gingen de deelnemers aan de slag met oefeningen die hun spierkracht zullen versterken.

Positieve reacties
De eerste reacties van de deelnemers aan beide activiteiten waren positief, met name het bewegen in de open lucht viel erg in de smaak. Daarnaast waren allen erg te spreken over de deskundige begeleiding van beide trainers. Opvallend was het plezier dat de deelnemers uitstraalden bij de uitvoering van de oefeningen. Aansluitend bestond de gelegenheid om bij een kop koffie met elkaar na te praten.

Laagdrempelig
De beweegactiviteiten zijn door Open Club Rothem opgezet als een toegankelijk en laagdrempelig beweeg- en ontmoetingsmoment voor volwassenen en senioren. Het is voor iedereen mogelijk om op elk moment in te stappen in de activiteiten die in een blok van 12 weken worden aangeboden. Voor meer informatie of aanmelding kunt u zich wenden tot Chris Roes, c.roes@outlook.com, telefoon 06-38054413

Lees vorig bericht

Uitgelicht: bezuinigingen sociaal domein & plan ambtenarenapparaat

Lees volgend bericht

Hoeskamer Ulesjtraote weer open