Hoeskamer Ulesjtraote weer open

Na een lange tijd van gesloten te zijn, is de hoeskamer van Ulesjtraote weer open. Deze opening kan weer nadat de corona maatregelen versoepeld zijn. Maandag- en vrijdagmiddag is vanaf 13.30 uur weer iedereen van harte welkom. Wel verplicht is nog steeds, het desinfecteren van de handen, het dragen van een mondkapje en de anderhalve meter afstand en het invullen van de gezonheidschecklijst.

Ontmoeten en bijpraten
Het is nog geen ideaalplaatje, maar het is gelukkig wel weer een begin om elkaar te ontmoeten en om bij te praten. Omdat de Hoeskamer iedereen weer graag ziet komen staat de koffie of thee weer klaar. De hoeskamer heeft een eigen ingang, dus ook toegankelijk voor mensen met een beperking en een aangepaste toiletruimte. Iedereen is welkom in de hoeskamer van Ulesjtraote, naast gemeenschapshuis ‘dn Huppel.

Lees vorig bericht

Beweegactiviteiten Open Club Rothem gestart

Lees volgend bericht

Proef met elektrisch vliegen MAA