Vrijwilligers gezocht voor Ut Zaelke

Ut Zaelke is op zoek naar een vrijwilliger die op geregelde basis (1 of 2 keer per maand) de bezoekers met een ICT-hulpvraag (I-phone, I-pad of laptop) kan helpen. In het verleden was Celien den Hartog om de week op maandagmiddag aanwezig om deze hulp te bieden. Helaas moet zij vanwege andere vrijwilligerstaken verstek laten gaan. ’t Zaelke zoekt een geschikte vervanger of vervangster voor den Hartog. Zijn er belangstellenden in de gelegenheid om deze hulp te bieden, maar schikt de maandagmiddag niet, dan kan er uitgeweken worden naar de donderdagmiddag.

Gastheer of gastvrouw
Daarnaast is Ut Zaelke op zoek naar iemand die kan assisteren bij de taak als gastvrouw of gastheer. Mensen die het leuk vinden om in een gezellige ambiance voor koffie en thee te zorgen en de keuken te beheren, dan komt Ut Zaelke graag in contact met u. Uiteraard hoeft de gastvrouw of gastheer dit werk niet alleen te doen. Bij het serveren van koffie en/of thee en bij de afwas wordt altijd een helpende hand geboden. Voor beide vrijwilligersvacatures kunnen belangstellenden op maandag- en/of donderdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur bij Ut Zaelke binnenlopen of zich aanmelden via het telefoonnummer 06-30149001 of per mail bundenusamen15@gmail.com .

Lees vorig bericht

Via Belgica Wandel III-daagse

Lees volgend bericht

Akkoord voor revitalisering gemeentelijke organisatie