Terugkerende ergernis Jeu de boulbaan Bunde

BundeNuSamen laat in een bericht weten dat de jeu de boulbaan in Bunde gebruikt wordt om zwerfafval te dumpen. “Onze jeu de boulers leveren een nooit eindigende strijd tegen ongewenst afval op hun baan naast de St. Agneskerk.” Het is een steeds terugkerend probleem. BundeNuSamen hoopt dat hier op zeer korte termijn een einde aan komt.

Opschoondagen
Zwerfaval is een steeds terugkerend probleem overal in de gemeente. Ondanks waarschuwingen en handhaving wordt er regelmatig zwerfaval in de gemeente aangetroffen. Regelmatig worden opschoondagen georganiseerd zoals de Maascleanup op 20 september 2020. Op deze dag werd zwerfvuil langs de Maas opgeruimd door vrijwilligers. In de gemeente Meerssen gebeurde dat bij Voulwames en Geulle Aan de Maas.

Lees vorig bericht

Hollandse nieuwe proeven op de weekmarkt

Lees volgend bericht

De Staat van de Raad #10: “iedere keer weer een bureau” en sneren in de raad