Buurtbuschauffeurs steken vrijwillig de handen uit de mouwen

Bij Roger Moens in Geulle stond het onkruid hoog in zijn voor en achtertuin. Hij zelf kan door lichamelijke omstandigheden het onkruid en de wildgroei niet meer verwijderen. Buurtbuschauffeurs/vrijwilligers hebben zich zaterdag zich bij elkaar gepakt en de voor en achtertuin van Moens opgeschoond. Nadat het werk klaar was werden zij getrakteerd op een stuk Limburgse vlaai. Initiatiefnemer Piet Besseling en Moens waren tevreden over het uiteindelijke resultaat. Moens gaat nu bloembakken in de beide tuinen plaatsen zodat hij die zelf kan onderhouden.

Buurtbuschauffeurs steken vrijwillig de handen uit de mouwen

Lees vorig bericht

De Staat van de Raad #10: “iedere keer weer een bureau” en sneren in de raad

Lees volgend bericht

Kerkelijke onderscheiding Frans Webers in Waalsen