Woensdag laatste column Paul Jansen

Na 55 wekelijkse columns bij meervandaag schrijft Paul Jansen woensdag de laatste column in de rubriek min of meer. Jansen verlaat Meerssen om samen met zijn echtgenote terug te keren naar Venray. Jansen heeft in zijn wekelijkse columns op zijn eigen manier gekeken op gebeurtenissen die hij in zijn privé en in de gemeente Meerssen meemaakte. Het was een mix van beschrijvingen dicht bij hem en in het grotere geheel dat gevormd werd door de gemeente en daaromheen. Vanaf deze plaats bedankt meervandaag Paul Jansen voor zijn bijdrages en wenst hem en zijn echtgenote veel geluk dichter in de buurt van hun kinderen en kleinkinderen. De laatste column heeft de toepasselijke titel: koffers.

Lees vorig bericht

Vertraging werkzaamheden Ulestraten

Lees volgend bericht

Meer Actueel week 24-2021: Revitalisering gemeentelijke organisatie, toename hulpvraag & 94 jarige kunstenares