Wie volgt Sjeigelenteire op als MVK winnaar

Carnaval straalt ondanks de zomer al vooruit. Zo ook in Meerssen. CV de Aanhawwersj heeft de inschrijving voor het ‘Meersjens Vastelaoves Leedsjeskonkoer’ (MVK) geopend. Zij roepen tekstdichters, componisten en artiesten op om zich in te schrijven voor de nieuwe editie van het leedsjesconcour.

Nieuwe editie in november
De nieuwe editie van het MVK wordt in november gehouden maar voordat het zover is vraagt de organisatie contact met hun op te nemen omdat ze voor de opnames al afspraken met de studio hebben gemaakt en moeten daarbij een strakke planning hanteren.

Inschrijven en informatie
Mensen die een schlager willen maken of meedoen aan het leedsjesconcour kunnen contact opnemen met de commissieleden: Eric Smeets 06-11378334 Bjorn Molling 06-54634157 of Jos Brouwers 06-52669681.

Lees vorig bericht

Koffers

Lees volgend bericht

Zomerochtend excursie aan de andere kant van de Maas