Reiniging en inspectie riolering in een deel van Meerssen

De gemeente Meerssen laat de riolering reinigen en inspecteren in een gedeelte van de woonkern Meerssen. De rioolinspectie voeren zij uit om te onderzoeken hoe de toestand is van de rioleringen. Bewoners van de betreffende straten ontvangen voorafgaande aan het werk een bewonersbrief. Tijdens het reinigen kan overlast ontstaan. Er is een kleine kans dat er door de luchtdruk water opspat of stank ontstaat vanuit uw toiletpot, schrobputjes, spoelbakken en andere afvoeren. Let op: De aannemers die deze werkzaamheden uitvoeren, nooit bij u binnenshuis te .

Wanneer: van 28 juni t/m 9 juli 2021
Waar: Diverse woningen in Meerssen
Tijd: hele dag

Lees vorig bericht

Tijdelijke afsluiting Fregatweg

Lees volgend bericht

Het nieuws besproken: Plannen St. Agneskerk definitief & Geulhof wordt in ere hersteld