Wandeltocht speeltuin St.Joseph

Nu de corona regels zijn versoepelt, gaan de vrijwilligers van de speeltuin St.Joseph weer diverse activiteiten organiseren. Een ervan is een wandeltocht. Deze is voor kinderen en hun ouders. De opbrengst hiervan komt geheel ten goede aan de speeltuin. De wandeling voor de kinderen is ca. 3,5 km en voor de volwassenen ca. 8 km. Voor de kinderen ligt er een leuke speurtochtkaart klaar om mee te nemen tijdens de wandeling, deze kunnen op het einde worden ingeleverd in ruil voor een prijsje. Graag wel even inschrijven.

Wanneer: zaterdag 17 juli 2021
Waar: speeltuin St.Joseph te Meerssen
Tijd: tussen 12:00 en 14:00 uur
Inschrijven: tot 14 juli 2021 info@speeltuin-st-joseph.com

Lees vorig bericht

Wandeling vanuit de Hoeskamer Ulesjtrate

Lees volgend bericht

Tijdelijke afsluiting Fregatweg