Sport en spellendag de Lindegaerd op sportpark RVU

Op dinsdag 6 juli organiseren de basisschool De Lindegaerd, de oudervereniging, Open Club Rothem, SJWR en RVU een sport- en spellendag. Ook verleent Trajekt hun medewerking.

107 leerlingen basisschool
Van 09:00 uur tot 15:00 uur zullen 107 leerlingen van de basisschool De Lindegaerd deel nemen aan sport en spellen. De kinderen van groep 1 en 2 zullen deels actief zijn op de speelplaats van de school terwijl de kinderen van de groepen 3 tot en met 8, behoudens de openings- en sluitingsceremonie op school, te vinden zullen zijn op het Sportpark RVU. Aldaar zal rond de middag ook een gezamenlijke lunch plaats vinden. De kantine en het terras van het Sportpark RVU is tijdens deze sport- en spellendag open.

Lees vorig bericht

Meer Bekeken: Gans Anders

Lees volgend bericht

Wandeltocht speeltuin St. Joseph