Bibliotheek met BieBie en Biebbakfiets on tour

De bibliotheek gaat met BieBie en de Biebbakfiets op pad door gemeente Meerssen. Iedere week wordt op woensdagmiddag buiten voorgelezen. De tour komt in alle kernen van de gemeente Meerssen. De aftrap is in het park in Meerssen, de week erna op gaat BieBie en de Biebbakfiets naar de speelplek in Bunde en fietsen de zomer door naar Rothem, Ulestraten en Geulle. Bij regenweer gaat het voorlezen niet door.

Voorleesgemeente
Meerssen is in 2021 Voorleesgemeente van Limburg. En dat wilt de bibliotheek met alle kinderen, ouders en opa’s en oma’s in de gemeente Meerssen delen. Daarom gaat BieBie en de Biebbakfiets op pad door heel Meerssen. Vanaf woensdag 30 juni wordt er op woensdagmiddag om 14:30 uur voorgelezen op kindvriendelijke plekken zoals bijvoorbeeld openbare speelplekken.

Leden en niet leden welkom
Belangstellenden kunnen dekens of stoelen meenemen. Leden en niet leden van de Bibliotheek zijn welkom en aanmelden is niet nodig. De planning van BieBie en de Biebbakfiets on tour is: woensdag 30 juni in Meerssen, 7 juli in Bunde, 14 juli in Rothem, 21 juli in Ulestraten en 28 juli in Geulle.Actuele informatie over de locaties en of het voorlezen wel of niet doorgaat is te vinden op www.bibliotheekmeerssen.nl of de Facebookpagina van de bibliotheek.

Lees vorig bericht

Bunde Beweegt organiseert Beweegmarkt

Lees volgend bericht

Wateroverlast: centrum onder water door gescheurd bassin, geen treinen