Bunde Beweegt organiseert Beweegmarkt

Stock foto

Op woensdag 7 juli organiseert Bunde Beweegt in samenwerking met Maastricht Sport de Bunde Beweegmarkt. De markt staat in het teken van actief en gezond leven. Er is een kramenmarkt waar een aantal verenigingen en organisaties aanwezig zijn om bezoekers te informeren over de mogelijkheden in Bunde en omgeving op het gebied van gezonde leefstijl.

Fit en gezondheidstest
Mensen kunnen proeven aan verschillende beweegactiviteiten, gezonde drankjes, meer informatie over positieve gezondheid tijdens de Beweegmarkt. Ook hebben bezoekers van de markt gelegenheid om een Fit en Gezondheidstest af te laten nemen waarbij een vrijblijvend advies wordt gegeven.

Toegang gratis
De toegang tot de beweegmarkt is gratis. De markt is van 10:00 uur tot 12.00 uur en wordt gehouden op het park van TennisPadelClub Bunde. Voor vragen kan er contact opgenomen worden met Hanneke Philipsen op 06-29026328 of per mail hanneke.philipsen@planet.nl .

Lees vorig bericht

Veel regen door trage bui

Lees volgend bericht

Bibliotheek met BieBie en Biebbakfiets on tour