Kosovo nieuwe bestemming vanaf MAA

Foto: TradeAir

Vanaf zaterdag heeft Maastricht Aachen Airport een nieuwe bestemming. Trade Air vliegt tot 29 oktober twee maal per week naar Prishtina Airport in Kosovo. Met deze verbinding richt Trade Air zich onder andere op passagiers met hun roots in Kosovo.  Daarnaast is Kosovo een land voor vakantie en is Pristina te bezoeken tijdens een stedentrip. De vluchten worden uitgevoerd met een Airbus 319. Dit is een verkorte versie van de Airbus 320 en kan tot 144 passagiers vervoeren.

Derde nieuwe bestemming deze zomer
“Ondanks de voorzichtige start van de passagiersvluchten kunnen we onze passagiers toch weer een extra bestemming aanbieden vanaf Maastricht Aachen Airport. Naast Zadar en Barcelona is dit de derde nieuwe bestemming deze zomer”, aldus Roeven CEO van Maastricht Aachen Airport.

Foto: TradeAir

Lees vorig bericht

De Staat van de Raad #11: ‘Stof om op het strand over na te denken’

Lees volgend bericht

Wandelen met de Huiskamer Rothem