Dinsdag SV Meerssen-MVV Maastricht

Foto: SV Meerssen

Dinsdag 6 juli is de voorbereidingswedstrijd SV Meerssen-MVV. Om 19.00 uur gaat het balletje rollen op Sportpark Marsana. Voor zowel SV Meerssen als MVV is dit een van de eerste oefenwedstrijden ter voorbereiding op het seizoen 2021/2022. Bij de wedstrijd is publiek toegestaan.

Entreetickets in de voorverkoop en aan de kassa
Entreetickets zijn zowel in de voorverkoop (vanaf zaterdag 3 juli) als aan de kassa te verkrijgen. Voor prijzen en voorverkoopadressen zie www.svmeerssen.nl . Aan de kassa bij het sportpark kan gepind worden.

Coronatoegangsbewijs vanaf 13 jaar verplicht
Ja, voor deze wedstrijd geldt de verplichting van een coronatoegangsbewijs voor iedereen die ouder is dan 13 jaar. Dit kan een vaccinatiebewijs, testbewijs (negatieve testuitslag van minder dan 40 uur voor het evenement) of een herstelbewijs zijn. Bezoekers kunnen deze bewijzen laten zien via de CoronaCheck-app of op papier via CoronaCheck.nl.

Foto: SV Meerssen

Lees vorig bericht

Meer actueel week 26-2021: overstromingen, verzekeringen & “maat is vol”

Lees volgend bericht

VVV servicepunt wordt niet verplaatst