Akoestisch Folk Concert in Leopoldskerkje

Bertien van Oppen

Nadat het concert afgelopen jaar door corona niet door kon gaan is er op 24 juli een nieuwe kans. Bertien van Oppen laat die avond verschillende eigen werken horen in de vorm van een muzikaal verhaal.

Little White House
Het muzikale verhaal, “Little White House”, wordt verteld aan de hand van dertien liederen. Het concert begint om 19:30 uur, in het Leopoldskerkje, Gansbaan 7, te Meerssen. Belangstellenden die het concert willen bezoeken kunnen een kaart inclusief, koffie, thee en iets lekkers reserveren via bertienvanoppen@gmail.com . Informatie over de entreeprijs en het concert is te vinden op www.bertienartworks.com .

Foto: Frans Breemen Dilsen

Lees vorig bericht

Eerste weekend september Henk Kuypers jeugdtoernooi RKUVC

Lees volgend bericht

Gemeente en camping de Boskant sluiten overeenkomst over grond