Ook dit jaar geen jaarmarkt in Meerssen

De Stichting Jaarmarkt laat via Facebook weten dat het ook dit jaar niet mogelijk is om de jaarmarkt te organiseren. De jaarmarkt zou traditioneel op de eerste zondag van september gehouden worden.

Hoop gevestigd op volgend jaar
De stichting omschrijft het niet doorgaan van de jaarmarkt als volgt: “wegens alle wetten en regels omtrent het corona virus en de maatregelen die ons daardoor worden opgelegd vanuit de Gemeente en het RIVM is het helaas niet mogelijk om een gezellige, drukke markt te organiseren. Daarom zullen wij ook dit jaar de jaarmarkt moeten annuleren!!” De stichting spreekt de hoop uit dat zij in 2022 de Bartholomeusmarkt op donderdag 26 Mei en de Jaarmarkt op zondag 4 September kunnen organiseren.

Lees vorig bericht

Gemeente en camping de Boskant sluiten overeenkomst over grond

Lees volgend bericht

Interessante aspecten aan de kerk van Moorveld in Religieus Erfgoed