Marktmeester Wiel Curvers (77) overleden

Marktmeester Wiel Curvers is zaterdagavond 10 juli op 77-jarige leeftijd overleden. Curvers was jarenlang bekend als marktmeester van de Weekmarkt in Meerssen. Hij was ook vrijwilliger bij onder andere SV Meerssen. Hij was Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Marktmeester
Curvers zorgde als marktmeester ervoor dat de markt goed verliep. Onlangs opende hij nog na het overlijden van oud-burgemeester Jan Mans een condoleanceregister tijdens de weekmarkt. Mans gaf als burgemeester het initiatief voor de weekmarkt.

Condoleance
Er is een condoleanceregister geopend, die is hier te vinden.

Lees vorig bericht

Het nieuws besproken: Conflict Camping De Boskant voorbij & Inwoners Rothem praten mee over toekomst van hun kern

Lees volgend bericht

Meer Actueel week 27-2021: Toekomst de Koel onzeker, conflict camping Boskant opgelost & boosheid om stopverbod