Garage-sale in Meerssen

Op 24 en 25 juli organiseert Ontmoetingspunt De Ketel op beide dagen van 10 tot 16.00 uur een garage-sale. Deelnemende adressen zijn met een plattegrondje af te halen bij De Ketel en ook te herkennen aan groene ballonnen. Bij De Ketel kunnen bezoekers terecht voor een consumptie, een stuk vlaai of een zelf gebakken wafel.

Deelnemers verkoop opgeven voor 22 juli
Geïnteresseerden voor verkoop kunnen zowel 1 en/of 2 dagen deelnemen. Bij te slecht weer wordt de Garage-sale verplaatst naar 31 juli en 1 augustus maar daar gaat de organisatie niet van uit. De Garage-sale wordt gehouden met in achtneming van de dan geldende maatregelen. Deelnemers aan de Garage-sale kunnen zich voor 22 juli opgeven via e-mailadres: garagesalemeerssen@ziggo.nl. Ook voor info en vragen kan dit mailadres gebruikt worden.

Iedereen welkom
Ontmoetingspunt De Ketel nodigt iedereen uit om een kijkje te komen nemen bij de Garage-sale. Ontmoetingspunt De Ketel is te vinden aan de Pastoor Dom. Hexstraat 70 in Meerssen, tel.nr. 043-3110330 of 06-58862402. De Ketel is ook weer geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 11.00-13.00 uur en van 14.00-16.00 uur.

Lees vorig bericht

Ondernemer niet blij met stopverbod

Lees volgend bericht

Renovatie de Koel ‘on hold’