Verkoop vanuit garage’s in Brommelen Geulle

Stock foto

Op zaterdag 17 juli organiseert buurtvereniging Brommelen tussen 10.00 uur en 15.00 uur een “Garage Sale”. De kraampjes van de deelnemende huisnummers zijn te vinden in de volgende straten: Bruggelkes, Brommelen, gedeelte Pasweg, gedeelte Bonaertsweg en gedeelte Westbroek in Geulle. De deelnemende huisnummers zijn te herkennen aan de tros ballonnen in de tuin.

Hoop op een mooie opkomst
Na een lange periode van geen tot weinig activiteiten is het bestuur van de buurtvereniging zeer verheugd eindelijk weer iets te kunnen organiseren. Zij heten iedereen welkom en hopen op een mooie opkomst, met in achtneming van de dan geldende maatregelen en een goede verkoop voor alle deelnemers. “De bezoekers kunnen genieten van Brommelen, gezellige hebbedingetjes, een mooie omgeving en vriendelijke mensen tot een kopje koffie met een zelfgebakken wafel” laat de buurtvereniging weten.

Lees vorig bericht

Renovatie de Koel ‘on hold’

Lees volgend bericht

Kleine aardbeving in Geulle: 1.5 op de schaal van Richter