Diverse scholen vrijdag gesloten

De Bundeling, De Wereldster, de Lindegaerd, de Franciscusschool en MIK kinderopvang hebben besloten om vrijdag 16 juli hun deuren te sluiten. Zij laten weten: “Het overleg met het crisisteam Gemeente Meerssen heeft niet geleid tot een besluit vanuit de gemeente. Het is echter zeer waarschijnlijk dat de toegangswegen naar Meerssen en Bunde nog gesloten zullen zijn morgenvroeg. Dit betekent dat er naast een grote groep leerlingen ook een aanzienlijk deel van de medewerkers niet op school kunnen komen.”.

Besluitvorming morgenvroeg niet wenselijk
De optie om met de besluitvorming te wachten tot vrijdagochtend is volgens de scholen niet wenselijk. Ouders zouden dan op het laatste moment overvallen kunnen worden.

Lees vorig bericht

Water, water en nog eens water: “kelder tot aan de nok vol”

Lees volgend bericht

Noodverordening van kracht in Meerssen vanwege ramptoerisme