Geul treedt buiten haar oevers: dit is er vannacht overstroomd

De Geul is vannacht buiten haar oevers getreden. Grote delen van Tussen de Bruggen en de Paralelweg zijn overstroomd. Ook delen van de Molenveldweg staan onder water. De gemeente heeft onder meer de weg richting Tussen de Bruggen, een deel van de Stationstraat, afgezet. Onder meer sportschool Ten, Zwembad Meerssen en Sporthal Marsana staan onder water. Ook delen van Stella Maris College zijn overstroomd.

Scholen
Basisschool de Lindegaerd sluit haar deuren. Leerkrachten zijn niet meer in staat om naar school te komen. Ook meerdere klassen van Basisschool de Wereldster blijven thuis. Hetzelfde geldt voor de leraren van hun klassen, zij kunnen vanwege de wateroverlast niet naar school komen.

Brandweer
De brandweer is vannacht meerdere keren opgeroepen. Met name naar de Molenweg, daar ligt onder meer sportschool Ten en Zwembad Meerssen.

Lees vorig bericht

Ontmoetingspunt de Ketel open voor hulp

Lees volgend bericht

Opvanglocatie in gemeenschapshuis De Stip