Kinderen uit Ulestraten en Geulle ontvangen zondag Eerste Heilige Communie

Communicantjes Ulestraten en Geulle

Aanstaande zondag 25 juli ontvangen Tuur, Raf, Bram, Pie, Tygo, Zina, Eva, Lynn en Noud uit de parochie Ulestraten en de parochies uit Geulle hun Eerste Heilige Communie. Door de coronamaatregelen kan niet iedereen in de Sint-Catharinakerk in Ulestraten de viering bijwonen. In deze mis gaan de kinderen ‘met Jezus op reis’. De communieviering begint om 10.30 uur.

Optocht en vlaggen
De ouders en organisatie nodigt iedereen uit om de communicantjes te bewonderen tijdens hun tocht van Basisschool de Triangel naar de Sint-Catharinakerk in Ulestraten. Er wordt om 10.15 uur vertrokken op de Kasteelstraat en lopen dan via de Don Boscostraat, Pastoor Halmansstraat en de Sint Catharinastraat naar de kerk. Om deze dag voor de communicantjes nog feestelijker te maken wordt de bewoners langs de route van de school naar de kerk gevraagd de vlag uit te hangen.

Lees vorig bericht

Meer Actueel week 28 (zondag 18-07-2021): Meerssen hard getroffen door watersnood

Lees volgend bericht

Schutterij Sint Barbara Meerssen door watersnoodramp alles kwijt