Schutterij Sint Barbara Meerssen door watersnoodramp alles kwijt

Het water heeft schutterij Sint Barbara hard getroffen. De schietweide is een grote ravage. Balken, borden en alle bezittingen stroomde over de weide. “We hebben niks meer. Onze schietboom, onze onderhoudsmaterialen, ons gereedschap en onze mogelijkheid om een invulling te geven aan onze schutters cultuur” laat de schutterij op Facebook weten.

Schade geschat tussen de 35.000 en 50.000 euro
Schutterij Sint Barbara laat zich niet uit het veld slaan en wil als schutterij zo spoedig mogelijk de draad weer oppakken. Yolanda Demas is een doneeractie gestart om de schade, die geschat wordt tussen de 35.000 en 50.000 euro, voor een deel te kunnen compenseren. “Wij hebben uit het niets een bericht gekregen van Yolanda Demas of we het konden waarderen als zij dit voor ons zou opzetten. Deze doneeractie en alles wat het met zich meebrengt hebben wij als schutterij volledig aan haar te danken” laat de schutterij aan meer vandaag weten. Mensen die willen doneren kunnen dat  hier doen.

Lees vorig bericht

Kinderen uit Ulestraten en Geulle ontvangen zondag Eerste Heilige Communie

Lees volgend bericht

Wateroverlast treft ook schutterij Sint Remigius