Wateroverlast treft ook schutterij Sint Remigius

Foto Facebook Sint Remigius

Ook schutterij Sint Remigius Meerssen is getroffen door de wateroverlast. De schuttersweide, inclusief de schietmast en de gehele kelder van het schuttersgebouw heeft blank gestaan. “Gelukkig is het water net niet zo hoog gekomen dat de begane grond ook onder water stond” laat Remigius op Facebook weten.

Eerst schoonmaken dan definitieve schade vaststellen
Inmiddels is de schutterij met hulp van hun leden, schuttersvrienden en vrijwilligers gestart met het schoonmaken van het schuttersgebouw en schutterswei waarna zij de definitieve schade kunnen opmaken. “Het is een enorme klus maar gelukkig alleen maar materiele schade.”  Het is ook voor Remigius, net als voor vele anderen tijdens de corona-periode, wederom een dreun. Maar zij weten zeker dat zij hier dankzij de hulp en steun van de leden, begunstigers, vrijwilligers en overige schuttersvrienden uit Meerssen en omgeving bovenop gaan komen.

Lees vorig bericht

Schutterij Sint Barbara Meerssen door watersnoodramp alles kwijt

Lees volgend bericht

Summer Games voor kids in gemeente Meerssen