Summer Games voor kids in gemeente Meerssen

Foto Facebook Meerssen Beweegt

Na de Wintergames worden vanaf maandag 26 juli tot en met vrijdag 3 september in de gemeente Meerssen de Summer Games Meerssen georganiseerd. Deze games zijn speciaal voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. De Super Games worden gehouden op verschillende locaties in de gemeente Meerssen.

Iedere dag een andere activiteit
De kinderen kunnen tijdens de Super Games aan allerlei beweegactiviteiten meedoen. Zo is er magneetvissen, Acrobatica, Splash Action Day, sportieve speurtocht, Summer Camp, Bike Experience, Expeditie Robinson, Splash action Day en Glow experience.  Voor alle activiteiten zijn de COVID-19 pandemie geldende maatregelen en richtlijnen van toepassing. Kinderen die interesse hebben in de Summer Games kunnen voor informatie in inschrijven gaan naar: www.facebook.com/meerssenbeweegt .

Lees vorig bericht

Wateroverlast treft ook schutterij Sint Remigius

Lees volgend bericht

Dringend advies gemeente: pomp kelders nog niet leeg in Westbroek, Brommelen en Geulle aan de Maas