Commissariaat verlengt zendmachtiging Meer Vandaag

Het commissariaat voor de media heeft Meer Vandaag voor de komende vijf jaar de zendmachtiging toegewezen. Dit betekent dat Meer Vandaag mag blijven uitzenden tot 2026. Dat gebeurt in het jaar dat de lokale omroep van Meerssen 20 jaar bestaat. Precies 20 jaar geleden in 2001 kreeg RTMe als eerste de zendmachtiging. De eerste jaren bestond de lokale omroep alleen uit een radiozender. De jaren daarna werd dit uitgebreid met Tekst TV, tv en app. In 2002 begon RTMe daadwerkelijk met uitzenden. In 2016 kreeg Meer Vandaag de zendmachtiging en volgde daarmee RTMe op. Meer Vandaag krijgt nu voor de tweede keer de zendmachtiging.

Gemeenteraad unaniem voor Meer Vandaag
De gemeenteraad besloot in juni om Meer Vandaag aan te wijzen als lokale omroep voor de komende vijf jaar. Dit betekent dat zij de zendmachtiging krijgen. Het commissariaat neemt dit nu over.

Lees vorig bericht

Het Limburgs Landschap zoekt helpende handjes voor opruimen natuurgebieden

Lees volgend bericht

Inwoners voelen zich in de steek gelaten; “overal water, maar geen gemeente”