Crowdfunding actie Meerssen voor Meerssen

Crowdfunding actie Meerssen voor Meerssen

De gemeente Meerssen is getroffen door een waterramp waarin velen gedupeerd zijn, niet alleen verenigingen, sportclubs of zwembaden maar ook inwoners van de gemeente Meerssen. Om de gedupeerden te helpen zijn Jolanda Ramakers en Audrey Vossen een crowdfunding actie gestart om geld op te halen voor de gedupeerde inwoners van de wateroverlast in de gemeente Meerssen. Zij doen dit onder de noemer “Meerssen voor Meerssen”.

Geld rechtstreeks naar de gedupeerden
Het geld wat wordt opgehaald door de actie gaat rechtstreeks naar de mensen die het nodig hebben laten Ramakers en Vossen meer vandaag weten. De link naar de actie is: https://steunactie.nl/actie/meerssen-voor-meerssen/-3403 “Veer laote neemes aan hun lot euver”.

Lees vorig bericht

Gemeente vraagt hulp bij het bieden van onderdak gedupeerden wateroverlast

Lees volgend bericht

Alliantie Tegen Uitbreiding MAA: werkgelegenheidsbetekenis MAA zwaar overschat