Dagwandeling IVN rondom Mheer en Noorbeek

Zondag 8 augustus organiseert IVN Meerssen een dagwandeling van ongeveer 10 km door een aantal buurtschappen rondom Mheer en Noorbeek. Holle wegen, weilanden en bospaadjes, voert de wandelaar door een prachtig Limburgs heuvellandschap met mooie uitzichten.

Koffiepauze
Onderweg is er een koffiepauze. Stevige wandelschoenen worden aangeraden. Zowel leden als niet leden kunnen deelnemen aan de wandeling. De wandelgidsen zijn Riet Hautvast 043 3475663 en Annie Hupkens 043 3472590. In verband met de corona-maatregelen wordt er nog niet gecarpoold. De wandelaars verzamelen zich bij het het vertrekpunt bij de Lambertuskerk, Dorpsstraat 2, 6261NJ Mheer en de wandeling vertrekt om 10:00 uur

Lees vorig bericht

Het water kwam, richtte schade aan, verdween en liet veel leed achter

Lees volgend bericht

Geulsche Boys vraagt caravans of campers voor opvang gedupeerden wateroverlast