Geulsche Boys vraagt caravans of campers voor opvang gedupeerden wateroverlast

Voor bewoners die getroffen zijn door de wateroverlast en nog niet terug naar huis kunnen gaan, wil Geulsche Boys op hun eigen voetbalveld een tijdelijke Pop-up camping realiseren. De club doet een oproep op Facebook of er mensen zijn die hun caravan of camper voor dit doel ter beschikking willen stellen.

Oproep
Geulsche Boys oproep op Facebook: “wij vragen jullie hierbij om hulp door je caravan of camper ter beschikking te stellen, zodat we in combinatie met de faciliteiten die Geulsche Boys heeft, de burger maximaal kunnen ondersteunen op dit moment. Mocht je ons en de burger een handje willen helpen dan kun je contact opnemen met Etiënne Devens van de Geulsche Boys via e.devens@kpnmail.nl ,” aldus Geulsche Boys in hun oproep.

Lees vorig bericht

Dagwandeling IVN rondom Mheer en Noorbeek

Lees volgend bericht

Burgemeester Clermonts: ‘aandringen op nieuwe maatregelen tegen overstromingen’