Het water kwam, richtte schade aan, verdween en liet veel leed achter

Zo kun je het foto-overzicht van onze fotograaf Karel noemen. Hij trok met zijn camera het gebied in om de wateroverlast vast te leggen. Terwijl hij daarmee bezig was werd ook hij getroffen door het water in en om zijn huis. Teruggekeerd na de fotoronde moest ook hij evacueren en elders verblijven. Toch heeft Karel tussen het opnemen van de schade, opruimen en opnieuw beginnen, de tijd gevonden om zijn fotoreportage, met de omvang en overlast veroorzaakt door het water van de Geul en Maas, door te sturen naar meer vandaag.

Wateroverlast langs Geul en Maas juli 2021

Lees vorig bericht

Alliantie Tegen Uitbreiding MAA: werkgelegenheidsbetekenis MAA zwaar overschat

Lees volgend bericht

Dagwandeling IVN rondom Mheer en Noorbeek