SV Meerssen roept leden op voor grote schoonmaak sportpark Marsana

Sportpark Marsana de thuishaven van SV Meerssen heeft enorm geleden onder de wateroverlast van twee weken geleden. Vorige week is al veel werk verzet door de schoonmaakploeg. Toch zijn er nog werkzaamheden, zoals het schoonmaken van de kleedlokalen, de afrastering en materialen, te doen op het sportpark. SV Meerssen roept zoveel mogelijk leden op om aanstaande zaterdag 31 juli te komen helpen en gereedschap mee te nemen.

Draag lange kleding
Vanaf 09:00 uur wordt er gestart met de grote schoonmaak. Voor de schoonmaak zijn diverse gereedschappen nodig zoals een snoeischaar, hark, kruiwagen, schop en handschoenen. “We raden aan om lange kleding te dragen in verband met brandnetels en ander onkruid. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat Sportpark Marsana er weer prachtig bij komt te liggen. Vele handen maken licht werk.“ Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Lees vorig bericht

Vrijwilligers gezocht om Maasoevers en zijrivieren op te ruimen

Lees volgend bericht

Zomerwandeling in De Dellen en het Meerssenerbroek