Veerpontje Geulle-Uikhoven weer in de vaart

Het veerpontje in Geulle was door het hoge water in de Maas tijdelijk uit de vaart genomen. Nu het waterpeil van de maas het weer toelaat is vanaf donderdag het veerpontje bij Geulle aan de Maas weer in de vaart genomen.

Coronaregels
Op het veerpontje gelden nog steeds de Belgische coronaregels voor het openbaar vervoer. Gelieve bij het aanschuiven voldoende sociale afstand te bewaren. Omwille van de beschikbare ruimte aan boord van het veer, kan het aantal passagiers per oversteek beperkt worden. Elke burger vanaf de leeftijd van 12 jaar is verplicht om de mond en de neus te bedekken met een masker: vanaf het betreden van de steiger, de loopbrug en aan boord van het veer.

Lees vorig bericht

Zomerwandeling in De Dellen en het Meerssenerbroek

Lees volgend bericht

Van dag tot dag: overstroming van de Geul tot het puin ruimen