Zomerwandeling in De Dellen en het Meerssenerbroek

Op zondag 8 augustus is er een zomerwandeling in de natuurgebieden De Dellen en het Meerssenerbroek van Het Limburgs Landschap. Deze gebieden liggen ten zuiden van het dorp Meerssen, op de zuidelijke helling van het Beneden Geuldal. Een afwisseling van plateau- en hellingbos naar vochtige bossen en graslandjes in het dal. Met het prachtige uitzicht over de Curfsgroeve.

Gratis wandelen in de zomer
De zomerwandeling start zondagochtend 8 augustus om 10.00 uur vanaf de parkeerplaats bij Uitspanning De Nachtegaal, Gemeentebroek 6 te 6231 RV te Meerssen. De excursie is gratis en duurt ruim twee uur. In verband met de aanwezigheid van grote grazers in de natuurgebieden kunnen honden niet mee.

Foto Stichting het Limburgs Landschap, Henk Heijligers

Lees vorig bericht

SV Meerssen roept leden op voor grote schoonmaak sportpark Marsana

Lees volgend bericht

Veerpontje Geulle-Uikhoven weer in de vaart