Tosje os gezag en gezjwege komt er weer aan

Het is zomer en vakantietijd. Ook weer de tijd voor het programma tosje os gezag en gezjwege. In de komende afleveringen gaat Adrie op zoek naar Ton en de vraag is of hij hem weet te vinden. En als dat gebeurd wat gaan ze wel of niet meemaken. Gaan ze een piratenschip beklimmen, paarden mennen, bij -10 graden ijsbeelden bekijken, wandelend voetballen of in een bakhuis vertoeven? Het antwoord op die vragen kan de kijker zien in de nieuwe afleveringen van tosje os gezag en gezjwege.

Tosje os gezag en gezjwege is vanaf zondag 1 augustus 08:00 uur tot dinsdag 3 augustus 24:00 uur te zien op Meer Vandaag. Klik hier voor alle frequenties of download de Meer Vandaag app.

Lees vorig bericht

Wateroverlast betekent einde Meerssen Papier

Lees volgend bericht

Brand graanveld Geulle onder controle: groot gedeelte graan verloren