Meerssen Papier door rechtbank failliet verklaard

Dinsdagochtend heeft de rechtbank in Maastricht Meerssen Papier failliet verklaard. Het faillissement werd door de directie van Meerssen papier, met goedkeuring van de provincie Limburg, aangevraagd. Na de wateroverlast door de Geul in juli, zou er een schade van 2,5 miljoen euro zijn ontstaan die naar eigen zeggen de onderneming zelf niet meer kan dragen.

Goed gevulde portefeuille
Als curator is Remco Rosbeek van Boels Zanders Advocaten aangesteld. Vakbondsbestuurder Ed Leunissen van CNV Vakmensen heeft twijfels over het verhaal van de directie en zei eerder deze week dat hij contact gaat zoeken met de curator. Volgens hem was er nog een goed gevulde orderportefeuille en werd er winst gemaakt. Het faillissement zorgt ervoor dat 43 werknemers hun baan verliezen.

Lees vorig bericht

Verkoop gronden en nieuwe naam camping de Boskant

Lees volgend bericht

Schutterij Barbara is alles kwijt na overstroming