Verkoop gronden en nieuwe naam camping de Boskant

De gemeente Meerssen laat op hun site weten dat de gronden van Camping de Boskant in Geulle zijn verkocht aan de nieuwe exploitanten van de camping en dat deze de camping voortzetten onder de naam “Camping en Camperpark Geulle.”

Opbouwen camping en camperpark
Het afgelopen jaar hebben de gemeente Meerssen en de nieuwe exploitanten van de camping gewerkt aan een betere onderlinge relatie. Dit heeft ertoe geleid dat de gemeente haar gronden heeft verkocht aan het exploitantenechtpaar. De exploitanten gaan zich richten op het opbouwen van de camping en het camperpark. Ook krijgen eetcafé De Boskant en IJssalon Coco een nieuwe uitstraling.

Lees vorig bericht

SV Meerssen ruimt een jaar na verwoestende kantinebrand waterschade op

Lees volgend bericht

Meerssen Papier door rechtbank failliet verklaard