Geen films in het Proosdijpark deze zomer

Dit jaar zullen er geen films in het Proosdijpark vertoond worden tijdens de zaterdagen in de zomervakantie. Het bestuur van de vrienden van de Bibliotheek heeft die voorstellingen moeten annuleren i.v.m. de eisen ter voorkoming van besmettingen door corona. Om de voorstellingen te kunnen en mogen organiseren, moest voldaan worden aan een aantal voorwaarden zoals het controleren van test- en vaccinatiebewijzen, het regelen en bewaken van de anderhalve meter.

Afbreuk
“Dat is voor ons als kleine organisatie te veel gevraagd. Bovendien zou het afbreuk doen aan de ongedwongen sfeer die zo kenmerkend was voor de filmvertoningen in voorgaande jaren. Reden om af te zien van de vertoningen dit jaar. We hopen op een betere situatie in 2022.”. Aldus het bestuur van de Vrienden van de Bibliotheek.

Lees vorig bericht

Bakwagen op St. Agnesplein gestolen

Lees volgend bericht

CNV: ‘Geef werknemers Meerssen Papier duidelijkheid’