Klimomloop Ulestraten verdwijnt waarschijnlijk van wielerkalender

De Limburger meldt dat het bestuur van stichting Col di Ulecitta ervan uitgaat dat de Klimomloop van Ulestraten definitief van de wielerkalender verdwijnt. De editie die dit jaar op 19 september verreden zou worden gaat door de coronamaatregelen niet door.

Extra kosten voor weghalen obstakels
De klimomloop is een wielerkoers voor vrouwen die in 2020 voor het laatst werd gehouden. In enkele straten waar het parcours loopt heeft de gemeente Meerssen verkeersremmende maatregelen geplaatst. De organisatie moet deze obstakels voor de wedstrijd weghalen. Dit brengt extra kosten met zich mee. Aan de Limburger laat organisatievoorzitter John Waterreus weten “We gaan er dan ook van uit dat de tiende Klimomloop van Ulestraten in 2020 de laatste editie was”.

Lees vorig bericht

Uitkering rampenfonds: “1000 euro welkom, maar druppel op een gloeiende plaat”

Lees volgend bericht

Tosje os gezag en gezjwege 2021 – Paardjes kijken