Zomerfestival Rothem met Olympische Zomerspelen en Buurtvolleybaltoernooi

Op zaterdag 11 september organiseert voetbalvereniging RVU op haar sportpark weer het Zomerfestival Rothem. Het sportieve element is gesplitst in twee delen. Allereerst de Olympische Spelen voor de jeugd  en later in de middag het Buurtvolleybaltoernooi.

Goud, zilver, brons
De Olympische spelen worden georganiseerd voor de jeugd vanaf 4 jaar tot en met 14 jaar oud. Meedoen is belangrijker dan winnen voert de boventoon tijdens de zomeractiviteit. Vandaar dat dit gebeurt onder de noemer “Olympische Zomerspelen in Rothem.” Op het programma staan onder andere de Stormbaan, verspringen, hoogspringen, balwerpen, touwtrekken, de afstandsloop en nog veel meer. Iedere deelnemer ontvangt een Olympisch sportdiploma terwijl de nummers 1, 2 en 3 van iedere categorie een gouden, zilveren en bronzen medaille krijgen.

Zestal
In de loop van de middag komen de jong volwassenen sportief aan hun trekken door mee te doen aan het Buurtvolleybaltoernooi. Personen vanaf 15 jaar kunnen hieraan deelnemen. In het kader van het versterken van de onderlinge band tussen de inwoners van Rothem, buurt)verenigingen, straten en clubs nodigt RVU iedereen uit om een zestal volleyballers of volleybalsters op de been te brengen en deel te nemen aan dit sportief onderonsje.

Aanmelden en informatie
Sportpark RVU straalt die dag een sfeervolle ambiance uit, met leuke terrasjes, gezellige muziek, lekkere hapjes en heerlijke drankjes. Mensen die willen meedoen kunnen zich aanmelden via de mailadressen: hay.dolmans@ziggo.nl en tlabreuer@home.nl. Vermeld daarbij de naam van deelnemer, diens geboortedatum en geslacht met betrekking tot  deelname aan de Olympische Spelen en of de naam van deelnemende buurt of buurtvereniging voor het volleybaltoernooi. Voor informatie en vragen kunnen belangstellenden terecht bij Hay Dolmans: 06-21835486.

Lees vorig bericht

Meldpunt RVO voor schade hoogwater Limburg opengesteld

Lees volgend bericht

Zwembad Meerssen ontvangt donatie: “ik hoorde dat ze met een cadeautje kwamen”